“Hoe doen die ouders dat toch: al hun zakelijke ambities waarmaken én volop genieten van hun jonge gezin?” Elke ouder herkent het: je wereld staat op z’n kop na de geboorte van je kindje en voor je het weet loop je vanaf dat moment continu achter de feiten aan. Ben je op werk, dan denk je aan thuis. Ben je thuis, dan malen al je to do’s van werk door je hoofd.

Als je niet oppast dan voel je je steeds meer opgejaagd, moe en gehaast en haal je minder plezier uit het ouderschap en je werk. Zonde, want je hebt heel bewust voor beide gekozen, en van beide word je in de basis zo onwijs gelukkig. Is het niet gewoon een kwestie van goed plannen en de juiste keuzes maken?

Kimberley Galenkamp, ervaren trainer en coach voor ambitieuze professionals met jonge kinderen binnen organisaties, helpt ouders om een balans te vinden waardoor ze in beide kunnen floreren. “Standaard tips werken niet voor ouders met jonge kinderen. Het gaat ook veel verder dan enkel een goede planning en duidelijke keuzes maken. Je kunt op werk namelijk niet floreren als je thuis niet in harmonie leeft en kunt ontspannen, en je kunt thuis niet met je volle aandacht bij je kind(eren) zijn als je al je werk continu ‘mee naar huis neemt’.”

Wat jij nodig hebt

Een herschreven plan. Of nog beter gezegd: een persoonlijke handleiding die voor jou, en voor jouw kindje, werkt. Met de nadruk op: persóónlijk. Tijdens de workshop “Be Great at Both als moeder van jonge kinderen” geeft Kimberley antwoord op vragen als:

  • Hoe creëer ik meer rust en focus en houd ik alle ballen hoog?
  • Hoe ervaar ik meer balans tussen werk en privé?
  • Hoe ga ik om met het pittige gedrag van mijn kindje?
  • Hoe ervaar ik meer vertrouwen in het ouderschap?
  • Hoe zorg ik dat mijn kindje beter luistert en meewerkt?

 

Je verlaat de ruimte met concrete tips en tools zodat jij nog meer rust en balans ervaart in jouw leven als drukbezette moeder met jonge kinderen én met mooie lessen over jouw jonge kind(eren) waar je de rest van jouw leven profijt van hebt.

Wat je nu alvast kunt doen

Maak inzichtelijk waar jouw tijd naartoe gaat. En dan bedoel ik niet waar het naartoe zou moeten gaan. Ik bedoel: “waar gaat het daadwerkelijk naartoe?” Wees zo eerlijk mogelijk naar jezelf toe. Vanuit daar kunnen we tijdens de workshop hele concrete stappen zetten waardoor jij direct minder schuldgevoelens ervaart, veel meer kunt genieten van zowel je werk als gezin én meer focus en energie ervaart.

Leuk om je daar te zien: Be Great at Both, juist ook als je kind(eren) nog jong zijn!

Over Kimberley Galenkamp

Kimberley Galenkamp is een ervaren trainer en coach voor ambitieuze ouders met jonge kinderen. Ze staat geregeld op verschillende podia als spreker, waaronder tijdens de Negenmaandenbeurs in RAI Amsterdam. Daarnaast verschijnt ze in diverse media, zoals bij o.a. Ouders.nl, Ouders van Nu, Famme, J/M Ouders en meer.

Kimberley helpt ouders succesvol met het creëren van een fijne balans tussen werk en privé, en ze heeft een expertise op het gebied van gedrag en emoties van jonge kinderen. Deze combinatie zorgt er voor dat ouders op werk hun ambities waar kunnen maken, daadwerkelijk kunnen ontspannen en thuis volop kunnen genieten van hun gezinsleven.

 

Reacties gesloten.