Laila Fanzi

Meet Laila Fanzi, mindset coach, founder van The Grounded Mom en mama van Finn.

The Grounded Mom is een 1:1 coachingstraject voor werkende moeders die willen losbreken van alle ballen in de lucht houden en willen leven vanuit rust, zelfvertrouwen en empowerment.

Voelt het alsof je voortdurend conflicterende prioriteiten moet stellen op alle gebieden van je leven? Bij elke beslissing voelt het alsof je op een ander gebied tekortschiet; in je werk, gezinsleven, relatie en zelfs in je gezondheid. Ben je het zat om constant schuldgevoelens te hebben tegenover anderen en jezelf? 

Binnen dit transformatieve 3 maanden programma werken we aan het bouwen van een sterk fundament binnen jezelf, zodat je perfectionisme, controle en de angst om niet genoeg te doen, kunt leren loslaten. 

Je gaat jezelf eindelijk uit de weg, je kan weer met jezelf verbinden, en durf te gaan staan voor wat je wilt en nodig heb in het moederschap, op het werk en daarbuiten! 

Waar Laila je mee kan helpen

  • Je stapt af van het doen op pure wilskracht en verplichtingen en durft te kiezen waardoor er meer ruimte vrijkomt en jij eindelijk aanwezig kunt zijn voor je kinderen,  je partner en jezelf. 
  • Je laat de angst om anderen teleur te stellen los waardoor je niet meer jezelf de hele tijd aan de ander aan het aanpassen bent, te veel verantwoordelijkheden draagt en jouw behoeftes hierin verliest. Je durft uit te spreken wat voor jou klopt, wat jij wilt en nodig hebt. 
  • Je laat controle en perfectionisme los waardoor je de lat lager voor jezelf legt en hulp kan aannemen van je partner en omgeving en je eindelijk kan rusten en genieten.

Tijdens het gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek kun je ontdekken of dit het juiste programma voor je is. Laila neemt je dan mee door de vijf pijlers van het programma en samen kijken jullie naar jouw persoonlijke wensen zodat het traject perfect aansluit op jouw behoeftes. 

Aanleiding voor het programma is Laila haar eigen verhaal waarin ze flink met haarzelf werd geconfronteerd toen ze moeder werd. Door haar jeugd was haar validatie volledig afhankelijk van haar resultaten en andermans mening waardoor ze compleet gedreven was door controle, perfectionisme en pleasing gedrag. Door het moederschap was dit niet meer te dragen en voelde ze dat ze mocht terugkomen naar haarzelf. Geen makkelijk proces maar tegelijkertijd ook het mooiste wat ze haarzelf en haar kind kon geven. 

Als moeder en vrouw gunt Laila jou dit ook.

Meer informatie of gratis een kennismakingsgesprek inplannen

Kinderopvang Kennisbank
De overheid heeft de plannen voor (bijna) gratis kinderopvang uitgesteld naar 2027. Ondertussen wordt de opvang steeds duurder. Gelukkig is de kinderopvangtoeslag er nog. Als jij of je partner werkt en jullie kind naar de opvang gaat, dan kan je daarvoor in aanmerking komen. We vertellen je wat de voorwaarden hiervoor zijn én hoe je
Lezen