Sanne is coach, holistisch therapeut, moeder van twee en ervaringsdeskundige. Eén van de grootste transformaties die een vrouw kan doormaken is die van vrouw naar moeder. Want naast een baby, wordt er ook een mama geboren. En de reis die daarvoor is afgelegd kan ook van grote invloed zijn. Door eerder verlies in haar zwangerschappen, was Sanne onzeker toen ze eindelijk (blijvend) zwanger was van hun dochter. Ze vond het lastig hiermee om te gaan, want ze moest hier toch van genieten? Waarom deed ze dat dan niet?

Ook toen hun dochter eenmaal geboren was, was het allemaal niet zo rooskleurig als ze zich had voorgesteld. Ze moest wennen aan haar nieuwe rol en legde de lat voor zichzelf veel te hoog. Sanne wilde de perfecte moeder zijn en voelde zich meer dan verantwoordelijk voor het welzijn van hun meisje. Daardoor genoot ze nauwelijks van de kraamtijd; ze was aan het overleven en wist zeker dat ze dit een volgende keer anders wilde ervaren.

De zwangerschap en kraamtijd van hun zoontje heeft Sanne gelukkig heel anders ervaren. Dit keer kon ze wel genieten van haar groeiende buik en het prille moederschap. Simpelweg omdat ze zichzelf dankzij haar inmiddels opgedane ervaring als coach en reiki therapeut in elke situatie kon helpen. Sanne had de juiste tools in handen om verbinding te maken tussen haar hoofd en haar hart. En het herstellen van die connectie, jezelf omarmen voor wie je bent, dat is precies waar ze anderen bij kan coachen.

Plan een kennismaking met Sanne