Liz Bosman (1986) is familieopsteller, systemisch coach, moeder en spreker en begeleidt vrouwen om vrijheid & vervulling te ervaren in hun leven, moederschap & business. Je leert (weer) voelen wat je te doen hebt, welke keuzes je mag maken en gaat jezelf op één zetten. Waarmee je niet alleen meer innerlijke rust ervaart in het nu, maar ook een inspiratie wordt voor je omgeving om zichzelf te zijn. Hoe meer jij ruimte inneemt, hoe groter de uitnodiging voor de volgende generatie om dat ook te doen. Je verandert je eigen leven én die van de volgende generatie, hoe bijzonder is dat?

Volgens Liz komt ongeveer 95% van ons opvoedgedrag, onze reacties en ons gedrag voort uit hoe we zelf zijn opgevoed. Familiepatronen, overtuigingen en ideeën over hoe dingen ‘horen’ kunnen soms behoorlijk in de weg zitten.

Liz begeleidt graag via systemische coaching en familieopstellingen om meer rust, ruimte en vrijheid te ervaren in het leven. Ze helpt je dichter bij je essentie te komen, je eigen keuzes, dromen en verlangens te volgen, en los te komen van familiepatronen om een leven te leiden op jouw voorwaarden.

DOE MEE MET DE GRATIS ‘JIJ BENT HET WAARD-CHALLANGE’