Veronne van der Meijs gelooft dat de kunst van liefhebben een vaardigheid is die iedereen kan leren en ontwikkelen. Dit vormt de kern van haar missie. In een wereld waarin zoveel te leren valt, is het verrassend dat liefde vaak over het hoofd wordt gezien, terwijl het zoveel van ons dagelijks geluk bepaalt. Als relatietherapeut en co-founder van Bureau Liefhebbers streeft zij ernaar om (preventief) investeren in je relatie als de nieuwe norm te stellen. Het begeleiden van koppels in het ontdekken dat liefhebben zowel leerzaam als leuk kan zijn, vindt zij een fascinerende en bevredigende ervaring en ziet zij als essentieel voor persoonlijke groei.

Veronne’s carrière begon in HR en leidde haar later naar de rol van directeur bij JINC, waar zij zich inzette voor gelijke kansen voor kinderen. Deze ervaringen hebben haar een diep inzicht gegeven in menselijke interactie. Als IBCT-relatietherapeut is haar doel om relaties te versterken en het bewustzijn over de fijne kneepjes van liefhebben te vergroten. Naast haar werk is ze moeder van Hazel en Ramses en deelt ze al acht jaar haar leven met haar grote liefde, Rody. Haar persoonlijke ervaringen versterken haar professionele drive, en samen vormen ze de basis van waaruit ze anderen ondersteunt en inspireert. Veronne beschouwt liefhebben als een levenskunst en is toegewijd om deze kunst toegankelijk te maken voor iedereen.

Bureau Liefhebbers

Bureau Liefhebbers is opgericht door een zusjesduo en Female Founders, die niets liever willen dan de relatie tussen mensen versterken. Ze richten zich niet alleen op momenten waarop het mis dreigt te gaan in een relatie, maar juist preventief, wanneer een stel een goede relatie heeft. Ze geloven dat de kwaliteit van je relaties de kwaliteit van je leven bepaalt. Met Bureau Liefhebbers bewijzen ze dat werken aan je relatie leerzaam, leuk en liefdevol kan zijn, wat resulteert in meer geluk voor zowel jou als je partner en, indien van toepassing, het hele gezin. Dit doen ze vanuit hun gecombineerde vakgebieden: Veronne als relatietherapeut en Fleur als Forensisch Orthopedagoog.

 

Klaar met de discussies over wie doet wat, het gebrek aan seks en veel te weinig aandacht voor elkaar? Het is tijd voor ouders om ook weer lovers te zijn! Bureau Liefhebbers laat zien dat het onwijs leerzaam en fijn kan zijn om (preventief) met je relatie aan de slag te gaan.

Alle tools en programma’s bekijken van Bureau Liefhebbers