Anuska Oedairadjsingh is de eigenaar en oprichter van Powermoeder. Met Powermoeder ondersteunt zij nieuwe en ervaren werkende moeders in de terugkeer naar werk, na een periode van zwangerschapsverlof maar ook in de jaren daarna voor als ze meer regie willen nemen over hun leven als werkende moeder.

Door haar werkervaring en coachachtergrond binnen een corporate organisatie, maar ook haar ervaring als werkende moeder van 3 weet zij inmiddels hoe belangrijk het is om een grote gebeurtenis als het moederschap niet zomaar aan je voorbij te laten gaan. Het moederschap is groot en impactvol – hoe mooi het ook is. Het is een transformatie.

Weer aan het werk gaan na je verlof, kan het gevoel geven dat je weer opnieuw begint. En ergens is dat ook zo. Vaak wordt dit als lastig ervaren. De uitdagingen vliegen je om de oren: vermoeidheid, gebrek aan focus, schuldgevoelens, een enorme tweestrijd, verloren ambitie of juist een enorme toename hiervan. Zonder te weten hoe je hiermee om moet gaan, én de enorme verantwoordelijkheid thuis, maar ook op je werk. In haar ogen is dit écht topsport.

Je wilt het allebei graag goed doen, maar bent zoekende. En dat mag, maar is ook reden genoeg om jezelf de aandacht, ruimte en ontwikkeling te gunnen. Zeker wanneer je waarde hecht aan je professionele leven en je dit op een goede manier wilt combineren. Zij gelooft dat het beide mag en kan. Helemaal op jouw authentieke manier, de moeder en vrouw kunnen zijn die jij wilt zijn. Thuis én op je werk.

Het is haar missie om zoveel mogelijke werkende moeders de juiste ondersteuning te bieden en deze vorm van begeleiding te normaliseren. Je mag alles ervaren, maar daar ook de regie over nemen en daar helpt zij je graag bij!

Kennismaken met Anuska