Hét allereerste work-life event
voor ambitieuze vrouwen die werk & gezin combineren

29 september 2022

Are you ready to step up your game in motherhood & work?

Van jongs af aan dromen wij vrouwen over wat we later willen worden. We gaan naar school, we studeren en we werken. Nadat we moeder worden, komt er een grote prioriteit bij in het leven: de zorg voor de kinderen.

Het leven krijgt meer diepgang en tegelijkertijd wordt het uitdagender. Hallo daar, alle zorgtaken thuis en concurrerende prioriteiten op het werk! Oh, en vergeet de maatschappelijke stigma's niet, die het je niet altijd even makkelijk maken en je soms dat stomme, knagende schuldgevoel aanpraten. Maar don't let it stop you.

De combinatie is een accelerator voor je ambities in werk én ouderschap. En dat laten we je zien en ervaren tijdens het allereerste work-life event voor vrouwen met gezin.

Voor deze allereerste editie hebben we slechts plek voor 100 vrouwen. Dus wees er snel bij!29 SEPT 2022


EQUALS


100

Inspirerende, vrouwelijke rolmodellen op podium

Verschillende vrouwelijke rolmodellen beklimmen op 29 september het podium bij Equals in Amsterdam, de allereerste all-female clubhouse in Nederland! Zij delen hun ervaringen en succes in hun carrière, van corporate baan tot eigen bedrijf met miljoenenomzet. Ook delen zij hun uitdagingen, f*ck-ups along the way en voor welke dilemma's ze hebben gestaan. Je leert welke keuzes ze hierin hebben gemaakt en wat hen hierbij hielp.

Laat je kennis en netwerk groeien

Tijdens waardevolle workshops van diverse experts, krijg je bruikbare stappen mee die jou helpen om de combinatie nóg beter te kunnen rocken. Van écht goed voor jezelf zorgen tot leiderschap, en van balans tot het podium pakken. En niet geheel onbelangrijk: ontmoet en connect met andere gelijkgestemde vrouwen tijdens het event en zie je village groeien die dag.

Sprekers

Marielle Smit van Mama Deli

Mariëlle Smit
CEO Mama Deli

Marielle vertelt hoe ze in twee jaar tijd van idee tot verkoop in grote supermarkten kwam met Mama Deli. Dit deed ze in de tijd van de pandemie én ze was zwanger van hun tweede dochter.

Charissa Promes

Charissa Promes
Freelance Journalist

Charissa is dansrecensent voor de Volkskrant. Ze is moeder van drie jonge kinderen en heeft haar eigen podcast: Topmoeders. Als dagvoorzitter gaat ze met de sprekers hét gesprek aan.

Charissa Promes

Spreker 3
SOON MORE

Deze spreker gaat het hebben over ouderschap is topsport. Ze deelt haar ervaring over de topsport en welke overeenkomsten ze ziet in het ouderschap.

Claim nu nog je Early Bird ticket

Workshops

A CUP OF AMBITION

Own
the stage

a cup of ambition, vrouwelijke sprekersbureau

Vaker je podium pakken. Welk podium dat ook is. Wil je vol in je kracht leren presenteren? Een duidelijk en goed verhaal overbrengen? Daar gaan de vrouwen van A Cup of Ambition je bij helpen.

MOM INC.

Trots op werk en ouderschap

mom inc

Sanne en Lotte helpen jou om beter te kunnen schakelen tussen werk en gezin. Ze laten je zien hoe je door het ouderschap ook als professional kan groeien. Ouderschap wordt hiermee jouw superpower.

EVELINE VAN SCHERPENZEEL

Écht goed voor jezelf zorgen

Eveline van Scherpenzeel

Eveline helpt je met een paar simpele stappen je gezondheid, (hormoon)balans en levensgeluk drastisch te verbeteren. Zo weet jij je ambities in werk en gezin nog beter te rocken.