Hét allereerste work-life event
voor ambitieuze vrouwen die werk & gezin combineren

29 september 2022

Succesvol en empowered in werk én ouderschap

Van jongs af aan dromen wij vrouwen over wat we later willen worden. We gaan naar school, we studeren en we werken. Nadat we moeder worden, komt er een grote prioriteit bij in het leven: de zorg voor de kinderen. Dankzij deze ervaring ontwikkel je nog meer kwaliteiten en er ontstaan nieuwe wensen en ambities. Je drive om je dromen na te jagen wordt misschien wel groter. Maar het is niet altijd een makkelijk weg. Soms word je enorm uitgedaagd. Door werk, het moederschap en misschien ook wel door maatschappelijke stigma's.

Ondanks die uitdagingen geloven wij dat je én goed in je werk kan zijn én een goede moeder kunt zijn. Sterker nog: de combinatie versterkt elkaar. Daarom organiseren we het allereerste work-life event voor vrouwen die werk en gezin combineren. Het Be Great at Both event.
29 SEPT 2022


EQUALS


100

Inspirerende, vrouwelijke rolmodellen op podium

Hoor van vrouwelijke rolmodellen welke reis ze hebben afgelegd, hoe ze omgaan met uitdagingen en welke stappen ze hebben gezet om hun ambities en dromen in ouderschap én werk te kunnen nastreven.

Break-out sessies

Of je nu een eigen bedrijf hebt, een baan of beide. Tijdens de break-out sessies krijg je praktische en bruikbare handvaten mee van experts op diverse thema's. Van pitchen tot leiderschap.

Volledig verzorgde dag

Een programma bomvol inspiratie, energie én een heerlijke en gezonde lunch.

Netwerken

Het evenement maken we compleet met een afsluitende netwerkborrel. Ontmoet gelijkgestemde vrouwen en breid zowel je persoonlijke als zakelijke netwerk uit onder het genot van een hapje en drankje.

Programma

We beloven je een inspirerend programma, met keynotes, interviews, masterclasses en workshops. Thema's zoals leiderschap, ondernemen en persoonlijke ontwikkeling komen aan bod. Het moederschap in combinatie met volgen van je ambities, loopt als een rode draad door alle talks. We houden onze eerste editie exclusief om zoveel mogelijk impact te maken. Achter de schermen zijn we volop bezig met het samenstellen van het programma en de sprekers. Je kunt nu je Super Early Bird ticket scoren, maar er zijn slechts een aantal beschikbaar. We houden je van alle updates in het programma op de hoogte!

Claim nu je Super Early Bird ticket